Норвежки език А2

За възрастни

за курса

Искате да продължите своето езиково пътешествие и да започнете да говорите свободно?

В курса ни по норвежки език ниво А2 имаме за цел да ви развием много от придобитите умения в А1:
👉🏼 ще обогатим лексиката си с много полезни думи, свързани с ежедневни ситуации, но и ще се потопим в по-сложни разговори на тема образование, професия и здраве.
👉🏼 ще научим повече за културата и обичаите на Норвегия, за празниците им, за начина им на живот, ще се запознаем с нови интересни факти и за тяхната история, литература и създаването на езика им.
👉🏼 ще развием още умения за четене, писане и слушане на норвежки език.

Кога?

13 февр - 28 април 2024

Събота и неделя - от 14:00 до 15:30
2 пъти седмично х 2 уч. часа - 60 уч. часа
750 ЛВ
* Всички учебни материали са включени в цената

какво да очаквате?

Нашите курсове по норвежки език са създадени за всички, които желаят да започнат да учат един от най-красивите и интересни езици в света.

В Линеа ние вярваме, че езиковото обучение трябва да бъде забавно и иновативно, затова нашите преподаватели използват съвременни методи, които гарантират лесно усвояване на материала. Стараем се да излизаме от рамките на учебниците и да се впускаме в съвременната употреба на езика в реално време, което често включва четене на статии и новини, гледане и анализиране на видеа, а дори и слушане на норвежка музика.

Курсовете ни са подходящи за всеки, който желае да научи норвежки език за лична или професионална употреба.

По време на обучението си по норвежки ще се запознаете с основните граматически структури, богатството от норвежките думи и изрази, както и правилната произношение. Ще се научите да говорите, пишете и четете на норвежки език. Ще изучавате граматика, правопис, лексика, изрази и, разбира се, култура на норвежкия народ.

Курсовете в Линеа са специално структурирани за всяко ниво - от начинаещи до напреднали.

Всяко ниво съответства на европейската система за езиково обучение. За напълно начинаещите се препоръчва ниво А1, където ще научите основите на норвежкия език. В А2 ще надградите над вече придобитите основи. За напреднали предлагаме нивата В1 и В2, където ще усъвършенствате своите знания и ще имате възможност да се запознаете с по-специфични теми и да развиете своите езикови умения.

Курсовете за всяко ниво са с продължителност между 55-65 учебни часа с посещения 2 пъти седмично.

Нашето езиково обучение се провежда в групи с малък брой курсисти, за да се гарантира максимално качество, както и индивидуално внимание към всеки курсист. В Линеа вие ще бъдете обучавани от професионалисти, които ще ви подкрепят и мотивират по време на целия учебен процес.

Ако искате да разширите хоризонтите си, да се запознаете с нова култура и да се научите на един нов език, а защо не и да се издигнете в своето кариерно развитие, започнете курс по норвежки език още днес в езикова школа Линеа.

Очакваме ви да се присъедините към нас!

обади се, за да запазиш своето място

контакти

искате да се запишете
или имате въпроси?

Свържете се с нас, за да отговорим на всичките Ви въпроси
+359 896 719 999+359 899 352 402info@linneaschools.com
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Къде се намираме?

София, Център, ул. Бачо Киро 16
Трамвай: 1, 4, 10, 12, 18, 20, 22, 27

Тролейбус: 9
Метро: станция “Сердика”
©2024. All Rights Reserved