Шведски език А1.1

За напълно начинаещи

за курса

Искате да се докоснете до един по-различен език, да се запознаете с една нова култура и история?

В курса ни по шведски език ниво А1.1 имаме за цел да ви запознаем не само с езика, но и с културата на Швеция. В това ниво ще придобием основни умения, като:

👉🏼 комуникиране в ежедневни ситуации - като в магазини, ресторанти, и по време на пътувания.
👉🏼 ще научите повече за културата и обичаите на Швеция, като се запознаете с местния начин на живот и традициите, храната, киното и музиката.
👉🏼 ще развиете умения за четене, писане и слушане на шведски език.

Кога?

6 февр - 11 апр 2024


Вторник и четвъртък от 18:45 до 20:15
20 посещения x 2 уч.ч. = 40 учебни часа
560 ЛВ
700 ЛВ
*Включени учебни материали.

Какво да очаквате?

Нашите курсове по шведски език са създадени за всички, които желаят да започнат да учат един от най-красивите и интересни езици в света.

В Линеа ние вярваме, че езиковото обучение трябва да бъде забавно и иновативно, затова нашите преподаватели използват съвременни методи, които гарантират лесно усвояване на материала. Стараем се да излизаме от рамките на учебниците и да се впускаме в съвременната употреба на езика в реално време, което често включва четене на статии и новини, гледане и анализиране на видеа, а дори и слушане на шведска музика.

Курсовете ни са подходящи за всеки, който желае да научи шведски език за лична или професионална употреба.

По време на обучението си по шведски ще се запознаете с основните граматически структури, богатството от шведски думи и изрази, както и правилното произношение. Ще се научите да говорите, пишете и четете на шведски език. Ще изучавате граматика, правопис, лексика, изрази и, разбира се, култура на шведския народ.

Курсовете в Линеа са специално структурирани за всяко ниво - от начинаещи до напреднали.

Всяко ниво съответства на европейската система за езиково обучение. За напълно начинаещите се препоръчва ниво А1, където ще научите основите на шведския език. В А2 ще надградите над вече придобитите основи. За напреднали предлагаме нивата В1 и В2, където ще усъвършенствате своите знания и ще имате възможност да се запознаете с по-специфични теми и да развиете своите езикови умения.

Нашето езиково обучение се провежда в групи с малък брой курсисти, за да се гарантира максимално качество, както и индивидуално внимание към всеки курсист. В Линеа вие ще бъдете обучавани от професионалисти, които ще ви подкрепят и мотивират по време на целия учебен процес.

Ако искате да разширите хоризонтите си, да се запознаете с нова култура и да се научите на един нов език, а защо не и да се издигнете в своето кариерно развитие, започнете курс по шведски език още днес в езикова школа Линеа.

Очакваме ви да се присъедините към нас!

Всички посещавали курс, получават 5% отстъпка от таксата за следващо ниво.

обади се, за да запазиш своето място

контакти

искате да се запишете
или имате въпроси?

Свържете се с нас, за да отговорим на всичките Ви въпроси
+359 896 719 999+359 899 352 402info@linneaschools.com
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Къде се намираме?

София, Център, ул. Бачо Киро 16
Трамвай: 1, 4, 10, 12, 18, 20, 22, 27

Тролейбус: 9
Метро: станция “Сердика”
©2024. All Rights Reserved